Welkom bij Buurtcafé Koopjes & Koffie

Buurtcafé Koopjes&Koffie is in Haarlem Molenwijk/ Schalkwijk een ontmoetingsplek waar je gezellig bij elkaar kan komen, verschillende activiteiten kan volgen of gewoon rustig van een kopje koffie of een broodje kan genieten. Ook een krantje lezen, spelletje spelen of gebruik maken van de gratis wifi is mogelijk. Voor de kinderen is er een gezellige speelhoek met een verkleedkist, spelletjes, tekenspullen en veel meer.


Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen onze gasten voor een klein prijsje ontbijten.
Dinsdag en donderdag kan tijdens de buurtmaaltijd genoten worden van een lekker en vers bereide drie gangen menu.
Zaterdags hebben wij een koffiemiddag waar u van lekker zelfgemaakt gebak met een kopje koffie of thee kunt genieten.


In de zomer organiseren wij een gezellige en lekkere BBQ. Ook verzorgen wij in loop van het jaar High tea middagen en English breakfast ochtenden. Natuurlijk besteden wij ook aandacht aan de feestdagen met o.a. een paasbrunch of kerstdiner.


Voor groepen tot 40 personen organiseren wij maaltijden of een buffet. Ook leveren wij taarten en hapjes op bestelling en voor een redelijke prijs.


Buurtbewoners mogen tegen een kleine vergoeding de ruimte gebruiken voor activiteiten, workshops of lessen. In samenwerking met de Kinderescape Haarlem organiseren wij ook verjaardagsfeestjes met kidsmenu of taart.


In een deel van het buurtcafé hebben wij een winkeltje waar u nieuwe en zo goed als nieuwe dames, heren en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed en hebbedingetjes voor een betaalbare prijs kunt vinden.